Vrouwen met ongewenste grensoverschrijdende seksuele ervaring

 

 

 

 

 

 

 

 

Vrouwen met een ongewenste grensoverschrijdende seksuele ervaring uit hun jeugd kunnen deze ervaring tientallen jaren onderdrukken of negeren in hun bewustzijn.

Tot er op een dag een trigger is die deze traumatische ervaring naar het bewustzijn haalt. Langzaamaan druppelt dit besef beetje bij beetje werkelijk door. Deze ervaring beïnvloedt het dagelijks leven en gedrag van veel vrouwen. Bovenstaande tekst is afkomstig uit de Volkskrant Magazine van 30 juni/1 juli (zie onderstaande link)

https://www.volkskrant.nl/cultuur-media/-s-nachts-als-ik-naar-de-computer-sloop-bleek-hij-altijd-toevallig-net-te-hebben-ingelogd~b4ca5450/

waarin duidelijk wordt dat een vrouw 18 jaar lang heeft gecorrespondeerd met een man. Zonder hem letterlijk te vertellen wat haar in het verleden was overkomen, voelde deze man aan alles dat zij deze ervaring had meegemaakt. Hoe bizar is dat? Veel vrouwen worstelen na een traumatische seksuele ervaring met intimiteit, liefde en seks. Herken je dit? Wil je samen met lotgenoten je verhaal delen? je overlevingsgedrag analyseren en bedanken,of wil je juist kijken naar de verlangende vrouw in je? Neem dan contact met me op.

www.mitilleverheldert.nl

 

 

 

Deel dit bericht: