Over Mitille

Ik ben Mitille de Wolf, therapeut, trainer en systemisch coach en trainingsactrice

 

Mitille de Wolf

Missie

Het is mijn missie anderen te faciliteren en te begeleiden bij het vrijer en liefdevoller in het leven te staan, de verbinding met zichzelf te vinden en te aanvaarden, zodat ook de liefdevolle verbinding met de ander kan ontstaan.

 

Mijn verhaal

Als jong kind heb ik een antenne ontwikkeld voor onveiligheid. Dit heeft mij er als kind toe bewogen me terug te trekken en me als het ware onzichtbaar te maken. Ik heb me goed leren aanpassen en afstemmen op de ander en mijn eigen verlangens niet geleefd. Dit gedrag heb ik heel lang volgehouden, totdat ik daar fysiek last van kreeg.

Ik heb jarenlang hoofdzakelijk gehandeld vanuit mijn hoofd. Dit was mijn overlevingsstrategie, zodat ik geen contact hoefde te maken met mijn gevoelens van verdriet en eenzaamheid die voortkwamen uit onderdrukking en ontkenning van traumatische ervaringen uit mijn verleden. Eigenlijk durfde ik de verbinding met mezelf niet aan te gaan. Laat staan een liefdevolle verbinding met een ander. Nu ik, vanuit volwassenheid terug kan kijken, realiseer ik me wat voor impact dit overlevingsgedrag op mijn leven heeft gehad. En tegelijkertijd heeft het me gebracht waar ik nu ben.

Familieopstellingen

In 2000 ben ik in aanraking gekomen met familieopstellingen en daar ben ik tot in mijn ziel geraakt. Ik kan mij geen mooiere methode bedenken die mensen innerlijk raakt en in beweging brengt. De familieopstellingen hebben me veel gebracht. Ik ben me bewust geworden van mijn eigen gedragspatronen en leerde er keer op keer liefdevol naar te kijken. Juist de acceptatie voor de taaiheid van deze patronen en de troost zorgen ervoor dat je ze op den duur kunt transformeren in ander gedrag.

Jouw Bestemming

Ieder mens heeft zijn eigen familieverhaal. Misschien herken je je in mijn verhaal. Ik breng je in contact met dat wat in jouw familieverhaal zichtbaar wil worden. Zo kom je telkens een stap dichterbij je bestemming. Hoe dichter je bij je bestemming komt, hoe meer alles gaat stromen en hoe authentieker je wordt. Dit gun ik iedereen en jou ook.

Mitille de Wolf

Als afgestudeerd dramatherapeut en opgeleid gedragstrainer ben ik 11 jaar werkzaam geweest in profit en non-profitorganisaties. Toen familieopstellingen op mijn pad kwam, ben ik me middels diverse opleidingen gaan professionaliseren in dit werk. Vanaf 2013 combineer ik dit werk met een andere passie: (assessment)acteren in de zorg, het onderwijs, wonen en welzijn. De rode draad in mijn leven is een persoonlijke zoektocht naar mijn identiteit, authenticiteit en bestemming.

Professionalisering

Als zelfstandige ben ik verbonden met andere zelfstandigen en houden we elkaar scherp in systemische intervisie groepen en netwerken. Om mezelf te blijven ontwikkelen, volg ik regelmatig opleidingen en workshops en waarvan in 2018 traumaseksualiteit. Daarnaast ben ik vijf jaar lid van een wekelijkse bewustwordingsgroep, waarin thema’s van het leven aan de orde zijn en worden opgesteld.

Bekijk het workshopaanbod van Mitille de Wolf  hier

 

Wat anderen over mij zeggen

Bekijk referenties over Mitille de Wolf hier.