Wat wil in jouw verhaal zichtbaar worden?

Wandelend hoofd

In iedere familie worden onbewust patronen doorgegeven, waardoor het ene systeem meer belast is dan het andere. Ken je dat gevoel dat je een wandelend hoofd bent geworden en geen contact durft te maken met je onderdrukte gevoelens uit angst voor de heftigheid daarvan? Gevoelens van eenzaamheid, verdriet en afgesloten zijn die je als klein kind gevoeld hebt en ergens heel ver weg hebt gestopt. Een wandelend hoofd als overlevingsstrategie die er voor zorgt dat je de verbinding met jezelf niet hoeft aan te gaan, laat staan een liefdevolle verbinding met een ander.

Zoektocht

De zoektocht naar mijn identiteitĀ  en authenticiteit begon in de puberteit en is langs vele bergen en dalen gegaan. Ieder mens bewandelt hierin zijn eigen weg. Familieopstellingen hebben voor mij hierin een belangrijke rol gespeeld en me op zielsnivo diep geraakt. Hierdoor heb ik de verbinding met mezelf weer hervonden.

Jouw verhaal

Ieder mens heeft zijn eigen verhaal. Misschien herken je je in mijn verhaal, misschien is het voor jou anders. Ik breng je in contact met dat wat in jouw familieverhaal zichtbaar wil worden zodat je een stap dichterbij jezelf komt. Ik faciliteer en begeleid je bij het vrijer en liefdevoller in het leven te staan en de verbinding met jezelf te hervinden en te aanvaarden. In het voor-en najaar van 2023 organiseer ik de workshop “Jouw verhaal wil zichtbaar worden” Wil je erbij zijn , klik dan op deze link.

Deel dit bericht: