Werkwijze

familieopstellingen

We starten vanuit jouw specifieke vraag of verlangen en kijken naar de daadwerkelijke feiten die hebben plaatsgevonden in jouw familiehistorie. Vervolgens worden er intuïtief representanten gekozen en opgesteld in de ruimte. De representanten vertegenwoordigen jou en andere personen of elementen uit het familiesysteem. We kunnen nu zien hoe alle familieleden zich tot elkaar verhouden. Representerend waarnemen is een bijzonder ontdekking van Bert Hellinger. Een representant kan zonder voorafgaande informatie waarnemen uit een familiesysteem van een ander.

Het eindbeeld van een familieopstelling biedt een nieuw perspectief. Op een diepere laag is de vraaginbrenger in staat dit eindbeeld te integreren.

We werken in een kleine groep van maximaal 8 vrouwen en leren op een veilige manier werken met opstellingen : zonder oordeel en uit respect voor ieders systeem. Je wordt als representant intuïtief gekozen op een thema dat ook in jouw familiesysteem resoneert. Dit betekent dat je vraag deels al beantwoord kan zijn door als representant in een opstelling van een ander te hebben gestaan.

Heb je een vraag die je graag wil opstellen of wil je alleen als representant opgesteld worden; beiden is mogelijk. Door hier op de link te klikken, kom je bij het contactformulier. Daar kan je aangeven wat je wensen zijn. Indien je nog niet eerder met familieopstellingen hebt gewerkt, is het raadzaam eerst als representant mee te doen.