Spreektijd

Vrouwen met een ongewenste grensoverschrijdende seksuele ervaring uit hun jeugd kunnen deze ervaring tientallen jaren onderdrukken of negeren in hun bewustzijn. Tot er op een dag een trigger is die deze traumatische ervaring naar het bewustzijn haalt. Triggers zijn divers. Het kunnen beelden zijn, muziek, geuren, een kamer, een huis, een woord…… Je verleden herinnert zich in je lichaam of in je geest. Daarna ontstaat er een proces van ongeloof afgewisseld met momenten van verborgen waarheden. Heel langzaamaan druppelt dit besef beetje bij beetje tot je door.

Juist door dit verleden kan het zijn dat je lastig vindt om anderen deelgenoot te maken van deze gevoelens. De meeste mensen vinden het moeilijk hierover te praten, omdat het veel ongemak en schaamte met zich meebrengt. Misbruik is een complexe en ingrijpende gebeurtenis in je leven. Ook de gevolgen en de schade zijn complex en zorgen ervoor dat je hier ongewild dagelijks mee wordt geconfronteerd. Heb je de behoefte om te praten over de schade en gevolgen van seksueel misbruik? En wil je dit anoniem delen met iemand die weet waar je het over hebt? Ik ben ervaringsdeskundig, therapeut en systemisch coach en luister oordeel loos en liefdevol naar jouw verhaal. Alles is wat mij betreft bespreekbaar en jij stuurt. We stemmen samen een aanvangstijd en een (maximale duur) van het gesprek af . Dan begint jouw spreektijd! Wat in jouw verhaal mag op deze dag in het licht komen?

Wandelbuddy

Liever een life -afspraak in de mooie uitgestrekte natuur van Nijmegen. Ik wandel graag met je mee. We zijn samen in beweging en de natuur zorgt voor ontspanning en inspiratie.

Neem contact met me op via deze link

Telefonisch consult 35 per half uur

Wandelbuddy 70 per uur

Tarief voor studenten : telefonisch/ online : 25 per half uur/ wandelbuddy: 50 per uur