Therapeut, trainer en systemisch coach en trainingsactrice

Mitille de Wolf

 
Missie

Het is mijn missie jou te faciliteren en te begeleiden bij het vrijer en liefdevoller in het leven te staan, de verbinding met jezelf te vinden en te aanvaarden, zodat ook de liefdevolle verbinding met de ander kan ontstaan.

Mijn verhaal

In iedere familie worden onbewust patronen doorgegeven, waardoor het ene systeem meer belast is dan het andere. Als jong kind heb ik een antenne ontwikkeld voor onveiligheid. Dit heeft mij er als kind toe bewogen me terug te trekken en me als het ware onzichtbaar te maken. Ik ben een ster geworden in het me aanpassen en afstemmen op de ander. Een overlevingsstrategie die me veel heeft gebracht, maar door het niet leven van mijn eigen gevoelens en  verlangens, ontstond er een grote leegte in mezelf die ik niet kon vullen. Jaren later spiegelde mijn lichaam hoe ik in het leven stond. Ik kreeg fysieke klachten en depressieve gevoelens.

Zoektocht

Mijn persoonlijke zoektocht naar identiteit, authenticiteit en bestemming begon al vroeg in mijn puberteit. Ik volgde  therapie├źn, nam vaak deel aan familieopstellingen, deed haptonomie, stembevrijding, intu├»tieve ontwikkeling, meditatie, trauma seksualiteit, yoga en zocht verder in sjamanisme en spiritualiteit. Het lopen van mijn pad zorgt ervoor dat ik me steeds beter en liefdevoller met mezelf kan verbinden.

Jouw verhaal

Ieder mens heeft zijn eigen familieverhaal en kiest zijn pad om zich hiertoe te verhouden.  Je pad loop je zelf, maar je hoeft het niet alleen te doen. Worstel je op jouw pad met hardnekkige thema’s die je achtervolgen dan breng ik je in contact met dat wat in jouw familieverhaal zichtbaar wil worden.  

Loopbaan

De rode draad in mijn leven en loopbaan is een ontdekkingstocht van bewustwording, persoonlijke ontwikkeling en persoonlijke groei. Als afgestudeerd dramatherapeut en opgeleid communicatietrainer ben ik 11 jaar werkzaam geweest in profit en non-profitorganisaties. Vanaf 2000 ben ik me gaan verdiepen en professionaliseren in familieopstellingen wat eind 2019  geresulteerd heeft in het starten van mijn eigen praktijk. Daarnaast acteer ik vanaf 2013  in het MBO en HBO onderwijs waarbij ik studenten spiegel in gedrag.

Professionalisering

Als ZZP-er ben ik verbonden met andere zelfstandigen. We houden elkaar scherp in systemische intervisie groepen. Om mezelf te blijven ontwikkelen en specialiseren, volg ik met regelmaat opleidingen en workshops en ben ik representant bij professionele opstellers.  In 2018 heb ik me verdiept in traumaseksualiteit, in 2019 in levens-integratie-opstellingen(2019)en ( 2021) in interactieve zelf resonantie: geschonden seksualiteit, gezonde seksualiteit. Daarnaast ben ik acht jaar actief deelnemer geweest van een wekelijkse bewustwordingsgroep, waarin thema’s van het leven aan de orde zijn geweest en werden opgesteld. In januari 2022 start ik ter verdieping een opleiding familieopstellingen bij een zeer bevlogen familieopsteller.

Diensten 

Referenties